Gå til sidens indhold
 

OM MOVE AARHUS

Hvem er vi og hvad er vores fundament?

”For at kunne navigere i en foranderlig verden, skal man som ung have de grundlæggende forudsætninger for at kunne fungere som menneske blandt andre. Man skal kunne indgå og tage ansvar i samværs- og samarbejdsrelationer og have en personlig robusthed, så man kan håndtere den succes og den modgang, man måtte møde.” (Børn- og ungepolitikken 2015)

 

MOVE Aarhus har siden 2013 afviklet camps og forløb for elever på skoler i Aarhus Kommune. Vi arbejder aktivt ud fra børn- og ungepolitikkens fælles visioner og værdigrundlag og målet er at skabe glade, robuste og livsduelige unge, der trives i skolen og fritiden, kan tage ansvar og kan inkludere hinanden i fællesskaber.

 

Vi har samarbejdet med mere end 30 kommunale skoler omkring stærk læringsvækst, robusthed og motivation. Vores metoder bygger på cooperative learning, accelereret læring, positiv psykologi, oplevelsesbaseret læring, den anerkendende pædagogik og hjernebaseret læring.

 

Vores mål er, at deltagerne opdager, de mange kvaliteter, de hver især rummer. Vi ønsker, at de bliver opmærksomme på deres udfordringer, men ikke lader sig bremse af dem. Det er vores fornemmeste opgave at skabe et læringsrum, der giver deltagerne lyst til at lære mere.

 

Vores tiltag er planlagt så deltagerne stilles over for udfordringer hver dag. Udfordringer, der skal give deltagerne en oplevelse af mestring. Det giver dem selvtillid, motivation og lyst til at arbejde videre med sig selv og tilegne sig ny viden.

 

Retninger i livet - kompasretninger

På MOVE Aarhus - Camp arbejder vi med personlig udvikling som forudsætning for faglig udvikling. Vi tager udgangspunkt i 5 kompasretninger, der alle har væsentlig betydning for deltagernes personlige udvikling gennem livet, herunder evnen til at gennemføre en uddannelse.  

 

De 5 kompasretninger  

 

Lokalkapacitetsopbygning

Et af målene med vores arbejde, handler om lokal kapacitetsopbygning.

 

Læs mere om lokal kapacitetsopbygning

 

Vi har samlet vores kontaktinformationer til dig - hiv endelig fat i os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere:   

 

Kontakt  

 

Tilbage

 
 

Opdateret: 27.6.2017

Afdeling: MOVE Aarhus - Børn og Unge

Send kommentar: MOVE Aarhus

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code