Gå til sidens indhold
 

KOMPAS

Et MOVE Aarhus – KOMPAS forløb fokuserer på personlig udvikling, øget social kapital og trivsel i en klasse eller en årgang.

Forløbets indhold planlægges i samarbejde med de respektive fagvoksne og kan variere tidsmæssigt fra 3-5 dage. KOMPAS forløbet foregår på din skole.

 

I et KOMPAS-forløb arbejder vi med personlig udvikling som forudsætning for både trivsel, faglig udvikling og succes. Vi tager udgangspunkt i 5 kompasretninger, der alle har væsentlig betydning for en god, positiv og succesrig skolegang.

 

De 5 kompasretninger 

 

Som deltager i et KOMPAS-forløb opnår den unge en grundlæggende viden om faktorer, der påvirker læring og trivsel, samt en række praktiske færdigheder, som udvikler deres evner inden for områder som kommunikation, fremlæggelse, samarbejde, personlig målsætning, ledelse og at være en rollemodel.

 

Med vægt på praktiske øvelser skaber vi forståelse, refleksion og mestringsoplevelser for den enkelte deltager og for gruppen. Det øger selvværdet og selvtilliden og motiverer eleverne til at udfordre sig selv og kaste sig ud i nye læringsprocesser – både individuelt og i fællesskab.

 

Formen bygger på anerkendende og positiv psykologi samt principperne for accelereret læring og cooperative learning.

 

"Som lærer kan jeg mærke en særlig dynamik efterfølgende i klasserne og eleverne imellem. Klasserne har fået en fælles referenceramme. Jeg har efterfølgende haft nemt ved at implementere mange af øvelserne i min undervisning og derved skabe mere variation og bevægelse.”

-Deltagende lærer på 3-dages forløb.

 

Udbytte for underviseren

Du vil opleve øvelser og tilgange til samvær og læring, der kan skabe forandring i din relation med de unge. Som fluen på væggen, vil du få et øget indblik i de unges personlige og sociale kompetencer, når de lærer og agerer i en anderledes læringssituation.

 

Indholdet og formen på et forløb giver dig inspiration til at eliminere adfærd, der virker forstyrrende, samtidig med at den positive relation opretholdes.

 

Booking og pris

 

Tilbage

 
 

Opdateret: 06.10.2017

Afdeling: MOVE Aarhus - Børn og Unge

Send kommentar: MOVE Aarhus

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code