Gå til sidens indhold
 

BLIV EN DEL AF TEAMET

Bliv en del af MOVE Aarhus teamet

I Aarhus Kommune skal der gøres en ekstra indsats over for elever, der er i risiko for ikke at kunne opnå mindst 02 i dansk og matematik ved folkeskolens afgangsprøve.

 

MOVE Aarhus er en indsats, som hjælper disse unge - og vi er med til at skabe gode resultater. For at bevare og udvikle det gode arbejde leder vi hele tiden efter talentfulde nye kolleger, der kan indgå i vores teams. Hvis du har masser af mod og synes, det giver mening at arbejde benhårdt med at styrke de unge deltageres faglige niveau gennem et intensivt læringsforløb, så er MOVE Aarhus helt sikkert noget for dig.

 

Vores team består af personer der besidder stærke faglige kompetencer, har humor, udholdenhed og er gode rollemodeller for deltagerne. Alle i teamet har en oprigtig interesse i at støtte unge mennesker i en positiv udvikling.

 

Mange af vores teamledere er pædagoger, pædagog- eller lærerstuderende. Alle bliver trænet grundigt i de teorier og metoder, vi arbejder efter. De besidder et drive og er interesserede i, hvad der rører sig i unge mennesker i dag. Det handler om at være interesseret frem for interessant. En evne, vi sætter stor pris på hos vores teamledere, er, at de hurtigt kan skabe ukomplicerede og meningsfulde relationer med unge.

 

Vores undervisere er typisk lærere, der brænder for det, de gør. De er nysgerrige og åbne og besidder en passion for deres fag.

 

En del af Aarhus Kommunens mål med MOVE Aarhus er lokal kapacitetsopbygning. Vi vil derfor gerne have så meget af kommunens pædagogiske personale med på MOVE Aarhus som faglærere.

 

SÅ! Er du lærer eller pædagog i Aarhus kommune, og har du lyst til at blive introduceret for nye tilgange til læring samt skabe en anderledes 'skole' for nogle udfordrede - men motiverede - unge, vil vi gerne høre fra dig. Vi håber og tror på, at du i løbet af ugen finder inspiration til at optimere dit læringsrum på din skole, når du kommer hjem.

 

For at blive en del af teamet er det en forudsætning, at du kan deltage i en sjov og lærerig træningsdag. Derudover skal du kunne deltage på minimum en camp i flere af følgende uger: 39, 45, 48, 45, 12 og 14. Deltagelsen er lønnet.

 

For yderligere informationer, kontakt:

Christian Dahrup Flohr 

flohr@aaks.dk

4185 9186

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tilbage

 

 

 
 

Opdateret: 06.10.2017

Afdeling: MOVE Aarhus - Børn og Unge

Send kommentar: MOVE Aarhus

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code